VARČNO ELEKTRIČNO OGREVANJE CERKVE

VARČNO ELEKTRIČNO OGREVANJE CERKVE

16.07.2018

Je vaša cerkev mrzla in hladna med maševanjem? Želite zdravo in varčno ogrevanje?
Dovolite da vam svetujemo, katero varčno ogrevanje je pravo za vas.

Tudi v cerkvi smo radi na toplem, še posebej v zimskem času. Mnogi (predvsem starejši ljudje) ne prihajajo k mašam pozimi, ravno zardi tega, ker pravijo, da jih zebe. V marsikateri cerkvi, predvsem na mestih kjer je prepih, mraz neusmiljeno pritiska v cerkev.

Z električnim ogrevanjem in majhno porabo električne energije bomo poskrbeli za vaše vernike, da se bojo v cerkvi počutili še bolj prijetno, kajti udobje je to kar občutite.

Načini ogrevanja na elektriko v cerkvi so različna :

  1. električno talno ogrevanje
  2. IR ogrevanje
  3. grelni paneli, 
  4. grelne preproge in blazine.

Način vgradnje pa bomo prilagodili vašim zahtevam in potrebam.

Grelna telesa so namenjena prav za varčno ogrevanje pod klopjo, prav tako pa tudi za ostale prostore kot so na primer kor, oltar,zakristija, stojišča, stoli ali stene.

IR paneli so izdelani v različnih dimenzijah, barvah in motivih. Nudimo tudi premična ogrevala – grelni paneli, katere uporabljate po potrebi.

Nudimo vam lahko izvedbo na ključ ali samo grelne panele.

KONTAKT:

V kolikor želite dodatne informacije, reference ali želite neobvezujočo ponudbo, nas prosim pokličite na 01 564 20 64 , 041 635 176

ali pa nas kontaktirajte preko spletnega obrazca.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.