Slovenska proizvodnja IR panelov - Video predstavitev

Slovenska proizvodnja IR panelov - Video predstavitev

17.12.2018

Video prikazuje kratek potek proizvodnje IR panelov v sodelovanju z kooperanti , kateri so izdelani v Sloveniji.

Izdelujemo gretje po meri kot so: grelne mreže, grelni tepihi in podtepihi , ogrevanje vseh bivalnih prostorov, ogrevanje pisarn ter ostalih poslovnih prostorov, wellness centrov in ogrevanje cerkva.

Sočasno nudimo tudi različne izdelke tujih proizvajalcev in dobaviteljev na področju elektro ogrevanja.

IR panel Elegance združuje najsodobnejšo tehnologijo, vrhunsko obliko ter enostavno namestitev v prostor. So ročno izdelani in vizualno dovršeni, kateri zagotavljajo najvišjo kakovost IR delovanja.

Z IR paneli lahko ogrevamo vse bivalne prostore ne glede na to ali gradite, obnavljate ali pa iščete ugodno rešitev za dodatno ogrevanje vašega prostora. Ir paneli lahko delujejo kot prenosni ali samostoječi sistem ogrevanja za fiksno ali samo občasno ogrevanje. Ir ogrevanje je učinkovita in udobna rešitev ogrevanja v stanovanjskih objektih, pisarnah, šolah, vrtcih, bolnicah, cerkvah, rekreacijskih in wellness centrih, delavnicah, hotelih itn.

Več o Ir ogrevanju: https://elpan.si/ir_paneli/kaj_je_ir_ogrevanje/

KONTAKT:

V kolikor želite dodatne informacije, reference ali želite neobvezujočo ponudbo, nas prosim pokličite na 01 564 20 64 , 041 585 815

ali pa nas kontaktirajte preko spletnega obrazca. Spremljajte nas tudi na Facebook-u

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.